sun súťaž

Užite si aj leto bez obáv, nech ste kdekoľvek!

Kde a prečo sa chrániť

NEZABUDNITE CHRÁNIŤ SVOJU POKOŽKU PRED SLNKOM, ČI UŽ STE KDEKOĽVEK!

Viete, že...
  • PRIEMERNÁ DOBA OCHRANY POKOŽKY PRED SLNKOM JE IBA 20 MINÚT, PRIEMERNÝ BEH ČI POSEDENIE PRI KÁVE TRVÁ OVEĽA DLHŠIE.
  • DOKONCA AJ V TIENI SA ROZPTÝLENÉ UV ŽIARENIE DOSTANE NA POKOŽKU A MÔŽE SPÔSOBIŤ JEJ POŠKODENIE.
  • UV ŽIARENIE SA ZVYŠUJE AŽ O 12 % S KAŽDÝMI 1000 METRAMI NADMORSKEJ VÝŠKY.
  • 5 SILNÝCH SPÁLENÍN OD SLNKA ZDVOJNÁSOBUJE RIZIKO KOŽNÉHO MELANÓMU.
VÁŠ SLNEČNÝ RADCA

AKÝ PRODUKT JE PRE VÁS NAJLEPŠÍ?

Slnečný radca
Neviete si rady, ktorý produkt NIVEA SUN je pre vás a vašu pokožku ten najvhodnejší? Stačí zodpovedať pár otázok a dozviete sa to!

Naše prípravky na opaľovanie

Slnečná ochrana aj pre tých najmenších

Najvyššia úroveň starostlivosti aj ochrany pred slnkom pre jemnú detskú pokožku, ktorá sa ľahko a rýchlo spáli. Vďaka svojej extra vodoodolnosti ochráni aj počas samotného kúpania.
Guľôčka – Rýchla a presná aplikácia, cestovné balenie
Extra hydratácia

Protect & Moisture: Chráni a intenzívne hydratuje

Doprajte svojej pokožke tú najlepšiu starostlivosť a ochranu. Účinná kombinácia UVA a UVB filtrov pokožku intenzívne chráni pred slnečným žiarením, a tým zároveň aj pred predčasným starnutím pokožky. Ako bonus obsahuje jemné hydratačné látky, ktoré zaistia hebkosť a vláčnosť po dobu až 48 h.

Ochrana pleti tváre

Ochráni vašu pleť pred vznikom jemných liniek, vrások a pigmentových škvŕn spôsobených slnečnými lúčmi. A vy si tak môžete užívať krásne letné dni bez obáv z predčasného starnutia pleti.
Proti pigmentovým škvrnám
Podporuje zhnednutie

Protect & Bronze: Ochrana a dokonalé opálenie

Hľadáte ochranu pred škodlivými slnečnými lúčmi, ale nechcete sa vzdať dokonale hnedej pokožky? Ide to! Zloženie radu Protect & Bronze podporuje tvorbu melanínu, ktorý zaistí podporu prirodzeného zhnednutia vašej pokožky a zároveň vás spoľahlivo ochráni pred spálením.

Ďalšie prípravky na opaľovanie

UV KALKULÁTOR

AKO VYSOKÝ OF?

UV kalkulátor
Lámete si hlavu, aký ochranný faktor by mal mať váš prípravok na opaľovanie? V našom UV kalkulátore zistíte, aký je UV index vo vašom regióne alebo tam, kde mienite tráviť dovolenku. Správne zvolená ochrana potom už pre vás bude hračka.
Opaľovanie & príroda

EŠTE LEPŠIE A K PRÍRODE ŠETRNEJŠIE ZLOŽENIE

Hlavnou úlohou výrobkov na opaľovanie NIVEA SUN je nielen ochrana vašej pokožky, ale i prírody okolo nás. Preto zloženie našich výrobkov stále vylepšujeme, aby bolo ešte účinnejšie pri ochrane vašej pokožky, ale i viac a viac šetrné k životnému prostrediu. Nové zloženie výrobkov z radu Protect & Moisture je minimálne zo 73 % ľahko biologicky rozložiteľné a nenarušuje mikrobiálnu vrstvu pokožky. Navyše neobsahuje škodlivé UV filtre (octinoxát, oxybenzón, octokrylén) ani mikroplasty
šetrnejšie k prírode