NIVEA Kids: Pre nádherné kúpanie plné zábavy

OBJAVTE DETSKÚ SPRCHOVACIU KOZMETIKU NIVEA KIDS S BIO ALOE VERA A NEUTRÁLNYM PH. IDEÁLNA STAROSTLIVOSŤ PRE JEMNÚ A CITLIVÚ POKOŽKU TÝCH NAJMENŠÍCH.

Novinky od NIVEA

Pre nádherné kúpanie plné zábavy

Váš drobček oslávil 3. narodeniny a detskú vaničku vystriedala klasická „dospelácka“ vaňa alebo sprchovací kút. Starostlivosť o jeho jemnú pokožku je ale stále rovnaká. Tak stavte na tú najlepšiu voľbu. Rovnako ako vy, chceme aj my v NIVEA ponúknuť tú najjemnejšiu starostlivosť. Preto je tu nový rad detskej sprchovacej kozmetiky NIVEA Kids. S bio aloe vera pre jemnú starostlivosť a ovocnými vôňami pre hravé okamihy.

NIVEA KIDS

Sprchovacia kozmetika vyvinutá špeciálne pre jemnú detskú pokožku

Pokožka vášho dieťaťa je oveľa jemnejšia než vaša. Je teda dôležité, akú detskú kozmetiku používate a čo obsahuje. A preto sme v NIVEA spoločne s najväčšími odborníkmi v odbore vyvinuli zloženie, ktoré jemne čistí a zároveň hydratuje. Pri ďalšom kúpeli tak môžete siahnuť po jemnom šampóne a sprchovacom géli v jednom. Vonia po ovocí, obsahuje bio aloe vera a vlásky sa vďaka nemu nevysušujú a nezamotávajú. Navyše jeho jemné zloženie neštípe v očiach a kúpanie sa zaobíde bez slzičiek.

Pre spoločné hravé chvíľky sme pripravili aj sprchovaciu penu, ktorá sa objaví raz dva, vonia ovocím a váš drobček si ju zamiluje.

Bio aloe vera

Ošetruje. Hydratuje. Zvláčňuje. A tiež podporuje prirodzenú ochrannú bariéru jemnej detskej pokožky.

Neutrálne pH

Rad sprchovacej kozmetiky NIVEA má neutrálne pH. Neobsahuje teda mydlo, všetky výrobky sú maximálne jemné a vďaka tomu vhodné pre vaše dieťa.

Ovocné vône

Lesné plody, jabĺčka a broskyne. Do nových prípravkov NIVEA Kids sme pridali ovocné vône, vďaka ktorým bude kúpanie ešte väčšia zábava.

Tipy a triky

Premeňte kúpanie na najkrajšiu časť dňa

Mrknite sa na rady a triky, ktoré kúpeľ premenia na časť dňa, na ktorú sa budú vaše deti najviac tešiť!
  • Bezpečnosť na prvom mieste: Aj keď je vo vani len pár centimetrov vody, vždy zostaňte v kúpeľni a dieťa starostlivo sledujte.

  • Správna teplota vody: Ideálna teplota je rovnaká ako telesná teplota vášho dieťaťa. Vždy vodu skúste predtým, než do nej dieťa posadíte. A snažte sa ideálnu teplotu udržať po celú dobu.

  • Začnite na suchu: Keď je vaše dieťa nervózne a vody sa bojí, nechajte ho hrať sa v suchej vani a vodu zapnite až po chvíli. Rozprávajte sa s ním, napríklad o jeho obľúbených rozprávkových postavách.

  • Kúpeľňa ako miesto radosti: Snažte sa kúpeľňu premeniť na miesto, kam bude dieťa chodiť rado. Napríklad tým, že kúpanie spojíte s čítaním obľúbených príbehov. Dieťa sa bude kúpať a vy mu budete čítať.

  • Pena, pena, PENA: Premeňte kúpeľňu na kráľovstvo plné drobných penových bubliniek. Sprchovacej peny NIVEA Kids stačí len troška a v priebehu chvíle je o voňavú zábavu postarané.

  • Detské kúpeľňové laboratórium: Urobte z večerného kúpania skvelú zábavu. Prineste niekoľko predmetov, spoločne s dieťaťom tipujte, či sa budú vznášať, alebo sa potopia, a potom... to otestujte!