PLEŤOVÉ SÉRA

VŠETKO, ČO O NICH POTREBUJETE VEDIEŤ


Tvárové séra sa osvedčili ako účinný prostriedok starostlivosti o pleť, ktorý vám pomôže posilniť vašu rutinnú starostlivosť a zlepšiť vzhľad pleti. Pleťové séra môžu na základe svojich účinných látok zacieliť na konkrétne problémy pleti, s ktorými sa stretávate. To, aké sérum použijete, by ste mali rozhodnúť na základe vlastností vašej pleti, na ktoré sa budete chcieť zamerať.

 

HYDRATAČNÉ SÉRA

Predstavujú ideálne doplnenie rutiny v každom veku, pretože hydratovaná pleť je krásna pleť!
vypĺňajúce sérum cellular expert filler

VYPĹŇAJÚCE HYALURÓNOVÉ SÉRUM CELLULAR EXPERT FILLER

Obsahuje čistú mikro kyselinu hyalurónovú, ktorá vďaka svojim 40x menším molekulám dokáže preniknúť hlbšie do pleti a obnoviť jej prirodzenú hydratáciu. Sérum má ľahké zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebáva. Ihneď po nanesení je pleť krásne hydratovaná, hebká a pružná. Za jeden týždeň uvidíte, že sú redukované jemné linky a vrásky a pleť je krásne vyplnená.


 

SÉRA PROTI VRÁSKAM

„Anti-age“ séra obsahujú špeciálne aktívne látky, ktoré pôsobia na známky starnutia, ako sú jemné linky a vrásky, a zároveň zaisťujú, že sa pleť naďalej omladzuje a zostáva pevná.
sérum cellular expert lift

SÉRUM CELLULAR EXPERT LIFT

Obsahuje čistý bakuchiol, prírodnú alternatívu retinolu, a to v našej najvyššej koncentrácii. Bakuchiol dokáže stimulovať produkciu kolagénu v pleti a taktiež obnovu pleťových buniek. Sérum pôsobí hlboko na bunkovej úrovni pre okamžitý liftingový efekt v oblasti tváre, krku a dekoltu. Navyše viditeľne vypína kontúry pleti a redukuje vrásky.
Bakuchiol je šetrný k pleti a je možné ho používať každé ráno aj večer.

SÉRA S KOENZÝMOM Q10

Vedeli ste, že koenzým Q10 je zodpovedný za tvorbu 95 % všetkej bunkovej energie potrebnej napríklad aj na regeneráciu buniek a spomalenie starnutia pleti? Navyše je to silný antioxidant, ktorý chráni pleť pred poškodením voľnými radikálmi. Jeho prirodzená produkcia v bunkách síce s pribúdajúcim vekom klesá, ale dobrou správou je, že je možné jeho hladinu doplniť aplikáciou v podobe sér alebo krému. Preto by sérum s čistým koenzýmom Q10 nemalo v žiadnej ošetrujúcej rutine chýbať.

sérum na vyplnenie vrások Q10

SÉRUM NA VYPLNENIE VRÁSOK Q10

Sérum na vyplnenie vrások Q10 je preukázateľne účinné aj proti tým najhlbším vráskam. Už za 5 minút budú vaše vrásky menej viditeľné vďaka vytvoreniu hydratačného filmu na povrchu pleti.

regeneračné nočné sérum Q10

NOČNÉ SÉRUM PROTI VRÁSKAM Q10 ULTRA RECOVERY

Regeneračné nočné sérum Q10 obsahuje okrem koenzýmu Q10 aj provitamín B5, vďaka čomu podporuje prirodzený proces regenerácie pleti počas noci. Pleť je ráno oddýchnutá, posilnená a spevnená. Po dvoch týždňoch zvládne sérum redukovať aj hlboké vrásky.


 

SÉRA PROTI TMAVÝM ŠKVRNÁM

Pigmentové škvrny patria k nedokonalostiam pleti, ktoré trápia mužov aj ženy v každom veku. Vinníkom nevzhľadných tmavých fliačikov je nerovnováha melanínu v pokožke, za ktorou stojí najčastejšie slnečné žiarenie alebo hormonálna nerovnováha, napríklad v tehotenstve alebo počas menopauzy. Medzi ďalšie príčiny patria jazvičky po popáleniach či iných poraneniach kože, ale môžu vzniknúť aj po užívaní niektorých liekov či ako dôsledok kožných ochorení.

 

 

Rad Cellular Luminous630

 

Rad Cellular Luminous630 predstavuje prelomovú inováciu v oblasti boja proti pigmentovým škvrnám. Patentovaná látka Luminous630 pôsobí priamo na bunkovej úrovni, kde vyrovnáva produkciu melanínu v pleti. Vďaka tomu skutočne efektívne redukuje a zosvetľuje všetky typy tmavých škvŕn. Navyše je jemná k pleti a produkty s ňou je možné používať bez obáv ráno aj večer, a to aj v lete pri pobyte na slnku.

 

Vybrať si môžete z troch sér prispôsobených rôznym potrebám pleti:

sérum proti pigmentovým škvrnám

SÉRUM PROTI PIGMENTOVÝM ŠKVRNÁM CELLULAR LUMINOUS630

Sérum proti pigmentovým škvrnám s patentovanou látkou LUMINOUS630® vyrovnáva produkciu melanínu, ktorá stojí za vznikom pigmentových škvŕn spôsobených slnečným žiarením a hormonálnou nerovnováhou v tehotenstve. Už za dva týždne používania viditeľne redukuje už vzniknuté škvrny a zabraňuje vzniku nových. Po 12 týždňoch potom budú škvrny až o 71 % svetlejšie.

sérum proti škvrnám po akné

SÉRUM PROTI TMAVÝM ŠKVRNÁM PO AKNÉ CELLULAR LUMINOUS630

Ľahké gélové sérum bolo vyvinuté pre potreby mastnej a zmiešanej pleti so sklonom k nedokonalostiam. Obsahuje patentovanú látku LUMINOUS630®, ktorá pôsobí na bunkovej úrovni a redukuje a zosvetľuje tmavé škvrny po akné. Kyselina salicylová známa pre svoje exfoliačné vlastnosti jemne odstraňuje nedokonalosti pleti a kyselina hyalurónová pleť hydratuje. Extrakt zo zeleného čaju prispieva k redukcii mazu produkovaného pokožkou. Sérum vďaka svojmu zloženiu nielen viditeľne redukuje tmavé škvrny, ale aj pleť vyhladzuje, zjemňuje a zmatňuje.

omladzujúce sérum proti pigmentovým škvrnám

OMLADZUJÚCE SÉRUM PROTI PIGMENTOVÝM ŠKVRNÁM CELLULAR LUMINOUS630®

Okrem zložky LUMINOUS630®, ktorá redukuje a zosvetľuje tmavé škvrny a zabraňuje vzniku nových, obsahuje toto sérum aj ďalšie účinné anti-age látky. Ide o kyselinu hyalurónovú, ktorá zaisťuje pokožke hydratáciu a kolagénový booster*, ktorý zvyšuje produkciu kolagénu v pleti. Tým pomáha posilniť štruktúru pokožky, spevňuje ju a vypĺňa hlboké vrásky, a to už za 7 dní. Sérum redukuje škvrny vytvorené počas desiatich rokov s tým, že prvé viditeľné výsledky sú viditeľné už o dva týždne.


 

SÉRA PRE PLEŤ S NEDOKONALOSŤAMI

NOČNÝ EXFOLIÁTOR DERMA SKIN CLEAR

Účinné nočné sérum s obsahom 8 % kyseliny glykolovej a salicylovej a niacínamid pleť jemne exfoliuje – odstraňuje odumreté pleťové bunky a zabraňuje upchávaniu pórov. Vďaka tomu redukuje vyrážky, čierne bodky a ďalšie nedokonalosti a predchádza vzniku nových. Pre ideálne účinky používajte večer na vyčistenú pleť a ráno použite krém s ochranným faktorom. Pre viditeľne čistejšiu pleť už za 7 dní!

nočný exfoliátor derma skin clear

 

SÉRA PRE MUŽOV

posilňujúce power sérum 2v1

Tento produkt bol vytvorený špeciálne pre potreby mužskej pleti. Obsahuje kombináciu patentovanej látky LUMINOUS630® a kyseliny hyalurónovej. Viditeľne redukuje tmavé a starecké škvrny. Ponúka mužom to najlepšie v starostlivosti o pleť proti starnutiu a zanecháva ich pleť viditeľne mladšiu. Zloženie je ultraľahké, rýchlo sa vstrebáva, nelepí a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.