Ocenenie pre značku NIVEA

SLOVENSKÍ SPOTREBITELIA DÔVERUJÚ ZNAČKE NIVEA.

NAJDÔVERYHODNEJŠIA ZNAČKA 2018

Telová a kúpeľová kozmetika NIVEA je jednotkou vo svojej kategórii

Program najdôveryhodnejšia značka je spojený s najrozsiahlejšou nezávislou anketou zameranou na spoločenskú dôveru.

V tomto roku bolo v Slovenskej republike hodnotených takmer 400 značiek v 40 kategóriách, a to dvoma tisícami spotrebiteľov. Tí vyplňovali on-line dotazník, v ktorom v jednotlivých kategóriách volili práve značku, ktorej dôverujú. V každej kategórii mohla zvíťaziť len jedna.

Je nám cťou podeliť sa s vami o výbornú správu, že NIVEA telová a kúpeľová kozmetika je jednotkou vo svojej kategórii.


SUPERBRANDS

NIVEA OPÄŤ ZÍSKALA TITUL SUPERBRANDS

NIVEA opäť získala titul Supebrands, ktorý je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúceho postavenia značky na lokálnom trhu. Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek.

Najdôležitejším cieľom organizácie Superbrands je nielen vzdať hold najúspešnejším značkám v oblasti brandingu, ale aj uviesť do stredu pozornosti spotrebiteľov a odbornej verejnosti mimoriadne silné značky pôsobiace na slovenskom trhu.

BEST BUY AWARD 2017

SPRCHOVÉ GÉLY NIVEA BOLI OCENENÉ AKO NAJKVALITNEJŠIE PRODUKTY ZA NAJLEPŠIU CENU

Sprchové gély NIVEA sa stali víťazom prestížneho medzinárodného spotrebiteľského prieskumu Best Buy Award, ktorý zisťuje skúsenosti, postoje a vnímanie spotrebiteľov v rôznych segmentoch, pokiaľ ide o poskytovanie najvyššej hodnoty za vynaložené peniaze.

 

Prieskum bol realizovaný prostredníctvom internetového dotazníka, v ktorom mali respondenti možnosť spontánne odpovedať na otázku: 

Ktorý sprchový gél na základe vašich osobných skúseností ponúka najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu
Väčšina respondentov odpovedala: NIVEA!