NIVEA adventný kalendár

Vyhrajte jedinečný NIVEA adventný kalendár!

Súťažte s nami o 100 adventných kalendárov a 30 bodov k tomu!

Exkluzívne pre členov NIVEA klubu: 100 adventných kalendárov

Pripravte sa na blížiaci sa advent! S NIVEA adventným kalendárom si každý deň adventu rozbalíte praktický darček a užijete si čakanie na Ježiška v spoločnosti rozmaznávajúcich produktov NIVEA. Práve teraz hľadáme 100 členov NIVEA klubu, ktorým jedinečný adventný kalendár zašleme úplne ZADARMO.

 

Čo musíte pre výhru urobiť? Stačí odpovedať na 4 jednoduché otázky a veriť, že sa tentoraz usmeje pri losovaní šťastie práve na vás. 

Nemáte ešte účet v NIVEA klube? Nevadí!

Zaregistrujte sa práve teraz tu a hneď môžete súťažiť podľa vyššie uvedených krokov. 

S NIVEA klubom nikto nie je ukrátený a táto súťaž je toho dôkazom!

Každého účastníka odmeníme bodmi do klubovej súťaže. Koľko bodov to bude, záleží na tom, ako dobre sa vám bude dariť v našom kvíze. Ak odpoviete na všetky otázky správne na prvý pokus, získate rovných 30 bodov. S každým ďalším pokusom počet získaných bodov klesá.

 

Súťaž prebieha do 17. 11. 2021. Úplné pravidlá nájdete tu.

ADVENTNÝ KALENDÁR

S každým ďalším otvoreným okienkom adventného kalendára bude vaša kozmetická taška bohatšia a Štedrý deň o kúsok bližšie. Adventný kalendár NIVEA premení každý adventný deň na malé Vianoce. 

Tešte sa na Vianoce s nami a odpočítavajte deň po dni s úsmevom na perách.

 

 

DARČEKY PRE VAŠICH NAJBLIŽŠÍCH

Aby i tento rok boli vaše Vianoce nezabudnuteľné, prinášame vám tipy na darčeky, ktorými svojich blízkych určite potešíte. Vyberte pre nich to pravé a užite si vianočný čas naplno.