GARANCIA VRÁTENIA PEŇAZÍ

AK NEBUDETE SPOKOJNÍ, VRÁTIME VÁM PENIAZE!

*Akcia prebieha v období od 1. 4. do 30. 4. 2024.

 

Nákup je možné uskutočniť vo všetkých kamenných predajniach aj online e-shopoch v rámci Slovenskej republiky. Účtenky za produkty zakúpené počas trvania akcie je možné uplatniť najneskôr do 5 týždňov po skončení akcie, teda do 4. 6. 2024. Akciu je možné využiť maximálne 1x na jeden výrobok z jedného druhu produktov z radu NIVEA Luminous (druhy: starostlivosť o telo, starostlivosť o pleť, ochrana pred slnečným žiarením). Celkom je teda možné vrátiť peniaze maximálne 3x, za 3 rôzne zakúpené produkty, vždy z rôznych druhov daného radu NIVEA Luminous.

 

Akcia platí na prvých 1000 uplatnených žiadostí.

AKO NA TO

KROK ZA KROKOM

NIVEA Luminous záruka vrátenia peňazí
  1. NAKÚPTE v dobe konania akcie ľubovoľný produkt z radu NIVEA LUMINOUS a uschovajte si originálnu účtenku z vášho nákupu.
  2. POUŽÍVAJTE zakúpené produkty pravidelne a podľa návodu na obale po dobu aspoň 4 týždňov.
  3. AK VÁS PRODUKTY ani po pravidelnom 4-týždňovom používaní NEPRESVEDČILI, prostredníctvom formulára na tejto stránke NAHRAJTE najneskôr do 5. 6. 2024 ÚČTENKU za daný nákup, UVEĎTE DÔVOD SVOJEJ NESPOKOJNOSTI a vyplňte požadované údaje vrátane skenu účtenky a čísla bankového účtu.
  4. ZÍSKAJTE PENIAZE SPÄŤ! Po overení účtenky a splnení pravidiel vám vrátime peniaze za nákup daného produktu späť na účet, a to najneskôr do 30 dní po registrácii účtenky.


Úplné pravidlá nájdete tu.

 
REGISTRAČNÝ FORMULÁR

REGISTRUJTE SVOJU ÚČTENKU



*Povinný údaj
NIVEA LUMINOUS

KOMPLETNÁ STAROSTLIVOSŤ PROTI STRIÁM A TMAVÝM ŠKVRNÁM

Vedci spoločnosti NIVEA skúmali viac ako 10 rokov cez 50 000 zložiek, kým našli vysoko účinnú látku Luminous630®, ktorá pôsobí na bunkovej úrovni a vyrovnáva hladinu melanínu v pleti aj v pokožke celého tela.

 

Naše produkty Luminous630® pre starostlivosť o pleť aj pokožku tela s unikátnou receptúrou a vedecky overeným komplexom na vyrovnanie tónu pleti obsahujú patentovaný Luminous630® - ten ľahko vyrovnáva rozdiely v tónoch pleti tváre a tiež pokožky tela, kde zároveň znižuje viditeľnosti strií, škvŕn od slnka aj pigmentových škvŕn.

 

Viac o telovej starostlivosti Luminous630 proti striám

Viac o pleťovej starostlivosti Luminous630 proti pigmentovým škvrnám

NIVEA Luminous záruka vrátenia peňazí