Darčeky pre vašich najbližších

Vianočné darčeky, ktoré potešia

Ten najkúzelnejší čas v roku opäť klope na dvere. Čas, ktorý trávime so svojimi najbližšími, užívame si jeden druhého a máme sa radi. Najväčšou odmenou pre každého z nás je, keď sa našim blízkym pri rozbaľovaní darčekov rozsvietia oči šťastím a my si želáme, aby sa táto chvíľka nikdy neskončila.

 

Aby i tento rok boli vaše Vianoce nezabudnuteľné, prinášame vám tipy na darčeky, ktorými svojich blízkych určite potešíte. Vyberte pre nich to pravé a užite si vianočný čas naplno. V tomto roku môžete vyberať hneď z 35 jedinečných darčekových balíčkov!

Z LÁSKY K PRÍRODE

STARÁME SA O POKOŽKU AJ O PLANÉTU

Rovnako ako ošetrujeme vašu pokožku, staráme sa tiež o našu planétu

Robíme teda všetko pre to, aby naše produkty boli k prírode šetrné a zbytočne ju nezaťažovali. Papierové obaly sú recyklovateľné a vyrobené bez použitia jednorazových plastov.

Papierové obaly darčekových vianočných škatúľ pochádzajú zo šetrne obhospodarovaných lesov a majú certifikáciu FSC. 

Viete, že na ich potlač používame tlačové farby bez obsahu minerálnych olejov?

Jedným z našich cieľov ako nezaťažovať životné prostredie je, že do roku 2025 chce spoločnosť Beiersdorf zaistiť, aby 100 % obalov bolo recyklovateľných, kompostovateľných alebo znovu použiteľných. A na príprave tohto darčeka pre prírodu už usilovne pracujeme.

Ďakujeme, že ste pri tom s nami.

ADVENTNÝ KALENDÁR

Adventný kalendár NIVEA

S každým ďalším otvoreným okienkom adventného kalendára bude vaša kozmetická taška bohatšia a Štedrý deň o kúsok bližšie. Adventný kalendár NIVEA premení každý adventný deň na malé Vianoce.

Tešte sa na Vianoce s nami a odpočítavajte deň po dni s úsmevom na perách.

VIANOČNÉ TIPY NIVEA

ďakujem

POVEDZTE SVOJE ĎAKUJEM

Kedy prejaviť láskavosť a vďačnosť, keď nie na Vianoce? Poďakujte nielen svojej rodine a blízkym, ale aj ostatným. Ako? Napríklad tým, že svojim susedom upečiete sušienky, alebo svoje obľúbené pekárstvo prekvapíte kvalitnou čokoládou a darčekovým balením kávy. Urobíte radosť nielen ľuďom okolo seba, ale predovšetkým sebe. Pretože pocit z dobrého skutku je to najkrajšie. Prečítajte si tipy na drobnosti, ktoré vášmu okoliu vyčaria úsmev na perách a rozdávajte lásku a radosť.

VYROBTE SI VLASTNÝ ADVENTNÝ KALENDÁR

Máte radi rozmanitú tvorbu? Chcete urobiť radosť svojim najbližším? Vyrobte im adventný kalendár na mieru, poradíme vám, ako na to. Máme pre vás tipy na výrobu adventného kalendára pre mužov, pre ženy, ale aj adventného kalendára pre deti. Spríjemnite im odpočítavanie do Vianoc a Štedrého dňa drobnými darčekmi, ktoré na nich budú čakať každý deň.