Q10 Expertne duálne sérum proti vráskám Q10
UŽÍVAJTE SI SLADKÝ ŽIVOT BEZ VRÁSOK

OTESTUJTE NIVEA EXPERTNÉ DUÁLNE SÉRUM
PROTI VRÁSKAM Q10

Tiež si radi osladíte deň? A viete, že cukor nám okrem blaženého výrazu na tvári vie vykúzliť aj vrásky? Nadbytok cukru totiž môže ovplyvniť štruktúru našej pleti. Ako je to možné? Môže za to proces v našom tele, ktorý sa nazýva GLYKÁCIA. Je spôsobený nadbytkom cukru, ktorý poškodzuje vlákna kolagénu a elastínu v pleti, a tým vedie ku VZNIKU VRÁSOK. Pleť stráca svoju ELASTICITU A PEVNOSŤ a vyzerá MDLO A UNAVENE.

 

Našťastie môžeme využiť revolučnú novinku v starostlivosti o pleť a tajnú zbraň proti vráskam z cukru - NIVEA Expertné duálne sérum proti vráskam Q10. Pôsobí už od prvého dňa a je klinicky dokázané, že viditeľné redukcie aj tých najhlbších vrások si všimnete už po 2 týždňoch. Výsledkom pravidelného používania bude pevná, pružná a mladistvo vyzerajúca pleť!

 

Staňte sa jednou z 200 testujúcich, oslňujte svojím vzhľadom a užívajte si sladký život bez vrások!

VYŠŠÍ ÚČINOK SO SPEVŇUJÚCIM DENNÝM KRÉMOM Q10

ÚČINNÝ TANDEM!

Q10 Expertne duálne sérum proti vráskám Q10

Pretože vieme, že novinka Expertné duálne sérum Q10 funguje najlepšie v kombinácii so Spevňujúcim denným krémom Q10, dostanete od nás na testovanie obe! Efekt omladenia pleti potom bude 4x účinnejší ako pri používaní samotného denného krému.*

 

*Pri používaní v kombinácii so Spevňujúcim denným krémom Q10 s OF 15 došlo k zvýšeniu 4 dôležitých a merateľných parametrov v porovnaní s používaním samotného denného krému.

DVOJITÁ SILA PROTI VRÁSKÁM

AKO EXPERTNÉ DUÁLNE SÉRUM PROTI VRÁSKAM Q10 FUNGUJE?

Skrýva v sebe hneď dvoch účinných bojovníkov proti starnutiu pleti, ktorí pracujú v tandeme a bojujú proti vráskam na dvoch frontoch:
1 Revolučná technológia GLYCOSTOP®
funguje ako štít, brániaci prebytočnému cukru v pleti, aby sa naviazal na vlákna kolagénu a elastínu a poškodil ich.
Tým neutralizuje pôsobenie molekúl cukru, blokuje proces GLYKÁCIE a aktívne PREDCHÁDZA VZNIKU VRÁSOK.
2 Čistý koenzým Q10
dodáva pleťovým bunkám energiu, zvyšuje ich produkciu kolagénu, a tak výrazne REDUKUJE AJ TIE NAJHLBŠIE VRÁSKY počas iba 2 týždňov.
Je to kľúčová anti-aging látka a účinný antioxidant, ktorý je tu obsiahnutý vôbec v najvyššej koncentrácii z výrobkov NIVEA.
Q10 Expertne duálne sérum proti vráskám Q10
IDEÁLNA OMLADZUJÚCA RUTINA NA DOSIAHNUTIE NAJLEPŠIEHO EFEKTU

AKO ZARADIŤ EXPERTNÉ DUÁLNE SÉRUM Q10 DO SVOJEJ STAROSTLIVOSTI O PLEŤ?

KROK 1

 Ako prvý krok pre redukciu existujúcich vrások aj prevenciu vzniku nových použite novinku NIVEA Expertné duálne sérum proti vráskam Q10. Zaraďte ho do svojho rituálu 2x denne, ráno aj večer. Aplikuje sa pomocou kvapkadla, nanáša sa na celú tvár a jeho ľahké zloženie sa ihneď vstrebe.
Q10 Expertne duálne sérum proti vráskám Q10
Q10 Expertne duálne sérum proti vráskám Q10

KROK 2

Špeciálnu starostlivosť potom venujte očnému okoliu, ktoré ošetrite NIVEA Spevňujúcim očným krémom proti vráskam Q10 POWER. Zbaví vás nielen vrások okolo očí, ale aj kruhov pod očami a pleť okolo očí viditeľne spevní.

KROK 3

Na ochranu a hydratáciu pleti a denný boj s vráskami následne použite NIVEA Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 POWER, ktorý na noc vystrieda výživná regeneračná starostlivosť nočného bojovníka za pevnejšiu pleť NIVEA Spevňujúceho nočného krému proti vráskam Q10 POWER.
Q10 Expertne duálne sérum proti vráskám Q10
Q10 Expertne duálne sérum proti vráskám Q10

KROK 4

Na záver použite NIVEA Sérum pre vyplnenie vrások Q10. Jeho špeciálny aplikátor vám umožní cielenú aplikáciu na tie najodolnejšie vrásky a okamžitý efekt môžete pozorovať už po 5 minútach. Po 4 týždňoch používania potom celá polovica hlbokých vrások zmizne a pleť je viditeľne vyplnenejšia a vyhladenejšia.
AKO NA TO

AKO MÔŽEM ZADARMO TESTOVAŤ INOVATÍVNE
EXPERTNÉ DUÁLNE SÉRUM Q10?

1 Prihláste sa alebo si vytvorte svoj NIVEA účet
Iba registrovaní užívatelia sa môžu zúčastniť testovania produktov a súťaží – zaregistrujte sa a zapnite si e-mailové upozornenia, aby ste neprišli o žiadne novinky.
2 Vyplňte prihlasovací formulár a počkajte na výsledky
Výhercovia budú kontaktovaní e-mailom po skončení zberu prihlasovacích formulárov.
3 Otestujte produkt
Testovaný produkt od nás dostanete poštou, potom ho môžete rovno začať používať a testovať.

Prihlásiť sa môžete do 26. 5. 2024. Podmienky testovacej súťaže nájdete tu.