Ste pripravená na leto? Dostaňte sa s nami do formy za 10 dní!

VÝZVA

Spevnite svoje telo i pokožku s radom Q10 už za 10 dní

Teplé jarné a letné dni nie sú tak ďaleko. Neseďte doma len pri televízii a zacvičte si s nami! Zapojte sa do našej 10-dňovej výzvy a sledujte, ako sa vaše telo formuje. Výzva je zostavená tak, aby sa vám spevnili stehná, bruško i zadoček.

PODPORTE ÚČINKY CVIČENIA TOU SPRÁVNOU STAROSTLIVOSŤOU

Podporte účinky cvičenia tou správnou starostlivosťou

Znásobte účinky pravidelného cvičenia. Zamerajte sa na problematické partie a rozlúčte sa s nedokonalou pokožkou. V boji s pomarančovou kožou vám pomôžu prípravky z radu NIVEA Q10 s vysokým obsahom koenzýmu Q10. Ten znateľne zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky, čo spoznáte už za 10 dní.

Po mesiaci používania sú navyše viditeľne redukované vonkajšie prejavy celulitídy. Všetky telové prípravky NIVEA Q10 sa okamžite vstrebávajú a pokožku nabíjajú energiou. Vďaka Spevňujúcemu tónovaciemu telovému mlieku Q10 budú vaše nôžky nielen pevnejšie, ale i prirodzene opálené.

Nehľadajte výhovorky, začnite cvičiť HNEĎ TERAZ!

Ako zatočiť s lenivosťou a výhovorkami? Nečakane rýchlou (re)akciou. Vypnite si zvonenia na telefóne, prezlečte sa do športového oblečenia a pozrite sa, aké cviky sme si pre vás pripravili na prvý deň výzvy.

BMI Kalkulačka:
Ako si vypočítať ideálnu váhu?
Poradíme!

Na výpočet ideálnej váhy sa dlhé roky používa tzv. BMI. Výpočet BMI je veľmi jednoduchý, stačí vám poznať iba vašu výšku a váhu. Tieto údaje zadáte spoločne s vaším vekom a pohlavím do našej kalkulačky a obratom zistíte, či je vaša váha optimálna. Sledujte vývoj BMI pravidelne a uvidíte, aký má pravidelné cvičenie a zdravá strava efekt na vaše zdravie i telo!

Superpotraviny – pomocník pri cvičení

Viete, že pevnú postavu možno dosiahnuť rýchlejšie, ak ku cvičeniu pridáte i vyváženú a na vitamíny a minerály bohatú stravu? A viete, čo majú spoločné špenát, zázvor a kustovnica čínska? Patria do kategórie takzvaných superfoods – vysoko kvalitných potravín s vysokým obsahom vitamínov, minerálnych látok, antioxidantov alebo vlákniny.

Počas výzvy vám poradíme, na aké potraviny sa zamerať

Váhate, čo jesť? Už nemusíte!

Pre tých z vás, ktorí si nie sú istí, ako správne jesť, máme inšpiráciu, ako zostaviť fitnes jedálniček na celých 10 dní výzvy. Nehľadajte ďalšie výhovorky a začnite žiť zdravšie ešte dnes! Vaše telo sa vám poďakuje.