Buďte doma a doprajte si ...

PREMEŇTE NUDU NA ZÁBAVU A ČAS PRE SEBA.
Domáca maska, cvičenie, DIY návody, máme pre vás množstvo tipov, vďaka ktorým nebudete chcieť z domu vystrčiť ani nos.

Buďte doma a doprajte si ...

Premýšľali ste niekedy, čo by ste robili, keby ste mali naraz viac voľného času?
Dať si horúci kúpeľ, prečítať obľúbenú knižku, zacvičiť si rannú jogu alebo hoci len tráviť viac času s rodinou. Teraz ho zrejme máte. A keby ste predsa len nevedeli, ako s ním naložiť, môžete sa inšpirovať našimi tipmi. Myslíme na relax, cvičenie doma, ale aj ľahké DIY návody. Tak #BudteDoma a doprajte si …

Relax

Čas na relax

Spomeňte si, kedy ste si naposledy dopriali chvíľku len pre seba? Zapáľte si sviečky, napustite horúci bylinkový kúpeľ, naneste si na tvár DIY pleťovú masku, zapnite relaxačnú hudbu a len odpočívajte. Teraz je na to ten správny čas.

Domáca kozmetika

Domáce kúpele

Pleťový peeling


Cvičenie

Čas na cvičenie

Cvičiť sa dá aj inde ako v posilňovni. Vieme, ako získať #summerbody bez toho, aby ste museli hodiny potiť krv. Pravidelnosť a dôslednosť vám zaručí spevnenú postavu už po pár týždňoch. Poradíme vám, aké cviky sú najefektívnejšie a namotivujeme vás našou desaťdňovou výzvou.

Cviky pre pevný zadoček

Cviky pre pevné a ploché bruško

Zdravé chudnutie

NIVEA_BAU_thumbnail_BABY_10cviku_590x456px

Cviky pre pevnú postavu

BMI kalkulačka

Relaxačné cvičenia

Desaťdňová výzva


Upratovanie

Čas na upratovanie

Upratovanie v rebríčkoch popularity neobsadzuje popredné pozície. Tým skôr ale využite čas, ktorý práve máte, na aktivity, ktoré ste tak dlho odkladali. Evakuujte šatník, presuňte zimné veci do pivnice, urobte si poriadok v knižnici, ale aj na kuchynských poličkách. A to ani nehovoríme o tom, že v upratanom a voňavom byte je oveľa príjemnejšie.

Eko upratovanie domácnosti

Tipy (nielen) na vytriedenie skríň


Tvorenie

Čas na tvorenie

Nemusíte byť priamo Picasso, aby ste zvládli stvoriť majstrovské dielo. Stačí vám chuť a nadšenie. Či už si budete kresliť, naučíte sa hrať na hudobný nástroj, vyskúšate nové účesy alebo napríklad vyrobíte organizér na kozmetiku z recyklovaných plechoviek NIVEA.

Trendy účesy

DYI kúpeľňový organizér

Výroba taštičky na drobné

Domáca bylinková záhradka

Výroba šperkovnice

Hodiny z NIVEA plechovky


Deti

Čas na deti

Čas strávený s rodinou je vzácny. Preneste sa späť do detstva a ponorte sa do sveta rozprávok. Myslite aj na tých najmenších. Pripravili sme pre vás tiež tutorial, vďaka ktorému so svojím bábätkom zažijete pri kúpaní veľa radosti.

NIVEA rozprávky

NIVEA_BAU_thumbnail_uzijte_si_cakani

Sprievodca kúpaním bábätka

Torta pre deti

baby nočník

Ako natrénovať dieťa na nočník


Čas na produktívnu prácu

Ľudia pracujúci z domova, na home office, sú vraj dlhodobo šťastnejší, efektívnejší a výsledky ich práce sú kvalitnejšie. Má to ale, samozrejme, háčik - vaša domáca kancelária musí spĺňať základné pravidlá a aj vy sa musíte strážiť. Mrknite na praktické rady a tipy, ktoré premenia home office na efektívny spôsob, ako všetko stihnúť v termíne a v pohode.

HOME OFFICE

UPOKOJTE NERVY, ZBAVTE SA STRESU

ABY STE NA SEBA MALI ASPOŇ CHVÍĽU ČAS

NAMOTIVUJTE SA NA DOMÁCE CVIČENIE