Derma Skin Clear

ZÍSKAJTE KONTROLU NAD SVOJOU PLEŤOU!

Redukuje nedokonalosti a viditeľne čistí pleť - vyskúšajte produkty zadarmo!

NIVEA DERMA SKIN CLEAR

Získajte späť kontrolu nad svojou pleťou

Tento mesiac máte možnosť otestovať 1 zo 100 setov nového radu NIVEA Derma Skin Clear! Tento nový rad viditeľne redukuje pupienky, čierne bodky a ďalšie nedokonalosti pleti. Produkty kombinujú tri kľúčové zložky: niacínamid, kyselinu salicylovú a kyselinu glykolovú. Ide o veľmi účinné zložky, ktoré viditeľne zlepšujú vzhľad problematickej pleti.

Účasťou navyše získate +15 bodov na svoj klubový účet!

set derma skin clear

REDUKUJTE NEDOKONALOSTI A VYČISTITE PÓRY S RADOM DERMA SKIN CLEAR

nočný exfoliátor derma skin clear

NOČNÝ EXFOLIAČNÝ PLEŤOVÝ PEELING DERMA SKIN CLEAR

Novinka, ktorá odstraňuje odumreté pleťové bunky z pleti a podporuje obnovu pleti. Hĺbkovo čistí póry a preukázateľne redukuje nedokonalosti a zabraňuje ich opätovnému výskytu. Pre viditeľne jasnejšiu pleť iba za 7 dní!

ČISTIACI PLEŤOVÝ GÉL DERMA SKIN CLEAR

Účinný proti nečistotám, ale zároveň veľmi šetrný k pleti. Odstraňuje baktérie, nečistoty a prebytočný maz. Umožňuje vašej pleti znovu dýchať!

derma skin clear pleťový gél
derma skin clear pleťový peeling

ČISTIACI PLEŤOVÝ PEELING DERMA SKIN CLEAR

Vedeli ste, že čierne bodky sú prejavom upchatých pórov? Pravidelným používaním peelingu im nedáte žiadnu šancu. Tento peeling môžete použiť ako na tvár, tak na telo na zjemnenie pokožky.

ČISTIACA PLEŤOVÁ VODA DERMA SKIN CLEAR

Pleťová voda pre pleť so sklonom k nedokonalostiam obsahuje kyselinu salicylovú a niacínamid. Navracia pleti rovnováhu a hydratuje ju bez upchávania pórov.

derma skin clear pleťová voda