EXPERTNÝ MICELÁRNY RAD

ODLIČUJTE SA AKO PROFESIONÁLKA!
Nechajte vašu pleť dýchať a dožičte si odlíčenie ako od profesionála s Expertným micelárnym radom NIVEA. Siahnite po micelárnej vode, micelárnych obrúskoch alebo dvojfázovom odličovači očí.

Základné informácie

ODLÍČTE SA BEZ NÁMAHY JEDNÝM ŤAHOM

Máte rada výrazné líčenie a nebojíte sa vybočiť z davu? Čiernych očných liniek i Nezmývateľného rúžu vás kedykoľvek pohodlne zbaví Expertný micelárny rad NIVEA s výťažkami z čierneho čaju. Hravo si poradí s dlhotrvajúcim i vodeodolným mejkapom a nezanecháva mastný film.

Odličovanie začnite očami a ich okolia dvojzložkovým Expertným odličovačom očí. Vďaka zloženiu s olejmi si ľahko a jemne poradí so všetkými typmi líčidiel bez zbytočného drenia a drhnutia. 

Na odlíčenie pleti celej tváre použite Expertnú micelárnu vodu, ktorá jemne odstráni váš mejkap i nečistoty. Nie ste vo svojej kúpeľni? Siahnite do kabelky po praktické Expertné micelárne obrúsky, ktoré vás pohodlne kedykoľvek zbavia vodoodolného mejkapu. 


Odličovacie triky

ODLIČOVACIE TRIKY PROFESIONÁLNEJ VIZÁŽISTKY LUCIE JANKŮ: AKO NA TO?

Ako pri vašej práci postupujete pri odličovaní?
V prvom rade záleží, či odličujem silný, vodoodolný mejkap alebo normálny mejkap. V prípade, že odličujem ten prvý, začínam dvojzložkovým odličovačom MicellAir, aby som poriadne odlíčila oči a ich okolie. Potom micelárnou vodou postupne odlíčim celú tvár, kým nie je tampónik celý čistý. Na vodoodolne nalíčené oči mám rada dvojzložkový odličovač. Ak hneď po odlíčení s ním chcem oči znovu namaľovať, tak viečko a riasy ešte dočistím micelárnou vodu. Dvojzložkový očný odličovač je tiež skvelý na večerné odlíčenie (tento postup odporúčam na všetky večerné odlíčenia). Ak potrebujem odlíčiť klasický mejkap, použijem micelárnu vodu. Najprv odlíčim oči a potom zvyšok mejkapu. Netlačím. Je tiež dôležité vybrať si i správne tampóniky, ktoré nedráždia pokožku. 

Máte nejaký trik, ako odličovať jemnú a citlivú oblasť očného okolia?
Používam kvalitný odličovač, ktorý nespôsobuje začervenanie a ľahko odličuje. Oči „nedrhnem“, ale prikladám na viečka navlhčené tampóniky, nechám ich chvíľu pôsobiť a potom „rozpustený“ mejkap jemne stieram smerom nadol. Zvyšky dočistím vatovou tyčinkou namočenou v odličovači. 

A ako sa odličujete vy? 
Môj každodenný rituál je nasledujúci: najprv použijem dvojzložkový odličovač očného mejkapu MicellAir. Mám ho rada, pretože krásne odlíči riasenku, neštípe, ani inak nedráždi oči a odličuje bez toho, aby som musela oči dlho zaťažovať. Zároveň nevysušuje pokožku, takže sa nebojím vzniku vrások. Potom siaham po micelárnej vode a tou odlíčim zvyšok nalíčenia. Potom použijem odličovací balzam (nie je to ani pena, ani gél, ide o krém, ktorý sa teplom premení na olej). Tým namasírujem už odlíčenú pleť a opláchnem. Je to môj relaxačný rituál. Obsahuje totiž plno esenciálnych olejov a výťažkov z bylín a mám ho robený na zákazku priamo pre mňa. 
Odporúčané profesionálnymi maskérmi. Už nikdy viac žiadne stopy mejkapu na vašom vankúši!